Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Skip to main content
Människor Planet

Om oss

Vi tror att kunskaperna inom nutrition kan leda till ett nytt sätt att hantera hälsa.

Nav_Nestle HealthScience

Vår bakgrund

Nestlé Health Science bygger på årtionden av innovation och engagemang. Företaget grundades 2011 av människor med en passion för näringslära och nutritionens möjligheter. Sedan dess har vi förändrats en hel del som företag, men vårt engagemang för ett friskare liv står fast. Våra produkter inom nutrition och näring finns där för dem som bäst behöver dem – från nyfödda till de allra äldsta. Grundförutsättningen för det är forskning. Det som gör att vi kan ge våra kunder, patienter och vårdgivare runtom i världen tillgång till de senaste framstegen inom nutrition är vår omfattande forsknings- och utvecklingsverksamhet i nära samarbete med vårdgivare och med fokus på innovation. Vi hjälper människor att leva ett så friskt liv som möjligt – det löftet står vi för.
Across-the-World

Ett friskt liv, en frisk planet

Vi utvecklar våra produkter med hållbarhet för ögonen. Vårt mål fram till år 2025 är att hela företaget enbart ska använda förnybara energikällor, och samtidigt ska vi göra alla våra förpackningar helt återvinningsbara.
Our growth goals

Våra tillväxtmål

Vi vill hjälpa människor leva så hälsosamt som möjligt genom forskningsbaserad nutrition. För att uppnå det har vi ett stort urval av varumärken i över 140 länder – men vi nöjer oss inte med det. Vi vill hjälpa allt fler att bevara eller förbättra sin hälsa. Det målet når vi genom att befästa vår position som ledande inom nutrition genom att bredda vårt utbud runtom i världen och ständigt söka innovationer.
How we are structured

Vår struktur

Nestlé Health Science är en global verksamhet inom Nestlé med en nyckelroll inom nutrition, hälsa och välbefinnande. Det betyder att vi har tillgång till Nestlé Groups betydande resurser samtidigt som vi har frihet att ta vara på och utveckla våra egna möjligheter. Vi ingår nya partnerskap, investerar i företag vars mål stämmer med våra egna och förvärvar företag för att komplettera vårt globala utbud. Vår bas är Nestlé Research Center i Vers-chez-les-Blancs i Schweiz men vi har marknadskontor i alla länder som vi är verksamma i.
A team of experts

Ett team av experter

Vi har produkter inom nutrition och näring för alla – från nyfödda till de allra äldsta. En aktiv livsstil som kräver komplettering med extra näring, eller en sjukdom som innebär speciella näringsbehov; oavsett vilket har vi det som behövs för att bevara hälsan. Vi har expertis hela vägen från läkemedel och medicinsk nutrition till kosttillskott för en aktiv livsstil, och vi samarbetar med ett globalt nätverk av vårdgivare, vårdinrättningar, apotek, akademiker och forskare för att utveckla de bästa alternativen för individuella behov.
Healthier lives across the world

Friskare liv runtom i världen

Våra produkter finns i över 140 länder och våra drygt 11 000 anställda jobbar hårt för att erbjuda dig och alla andra det bästa inom nutrition. Vi samarbetar med ett omfattande nätverk av forskare och utvecklare för att alltid kunna erbjuda produkter i forskningens framkant. Vår leveranskedja växer ständigt – i dag har vi 18 tillverkningsanläggningar runtom i världen. Eftersom våra kunder i olika länder har olika behov och preferenser skräddarsyr vi våra produkter efter det. Tack vare våra Product Technology Centers i Europa, Kina och USA har vi alltid beredskap för att hitta lokalt anpassade lösningar.

Jobba hos oss

Våra senaste lediga jobb

Läs mer