Nyhet! Minami®/MorEpa till Nestlé Health Science

Press-Banner


Smidig övergång av MINAMI® Nutrition från Enlund Nutrition AB till Nestlé Health Science från och med den 1 april 2021.Vi är glada över att kunna meddela att Enlund Nutrition AB och Nestlé Health Science har kommit överens om att varumärket MINAMI®/MorEPA kommer att vara en del av Nestlé Health Science Nordic från och med den 1 april 2021. Nestlé Health Science förvärvade Atrium Innovations på global nivå under 2018 (MINAMI®/MorEPA är en del av Atrium) och det är därför ett naturligt steg att hantera MINAMI internt även i Sverige och de andra nordiska länderna.


Övergången kommer att ske i nära samarbete med Enlund Nutrition AB och Katarina Enlund, VD, som kommer att arbeta som konsult inom Nestlé Health Science åtminstone hela 2021, för att säkerställa en smidig övergång och god utbildning av vår personal och för att fortsätta att utveckla MINAMI® på den nordiska marknaden.


MINAMI® är ultraren och högkoncentrerad omega-3 kosttillskott och finns anpassade för både barn och vuxna. Med MINAMI® fördjupar vi vår expertis inom kosttillskott i Sverige och vi förväntar oss att detta kommer att bli en väsentlig del av vår nordiska verksamhet inom några år med ett antal lanseringar av nya varumärken inom kategorin kosttillskott.


Produkten kan köpas på apotek, i hälsokostbutiker. Har du några frågor eller funderingar så är du alltid välkommen att kontakta Nestlés Konsumentrådgivning på telefon: 020-78 0020 eller via e-mail: nestlehealthscience@se.nestle.com..


För att beställa MINAMI® produkter kontakta oss på telefon: 020-32 35 00 eller e-post: order@se.nestle.com.