Resorb® Summer Edition med fräsch sommarbärsmak

Resorb® Summer Edition med fräsch sommarbärsmak


Lagom till sommaren utökar Resorb® sin smakfamilj med Resorb® Original Sommarbärsmak. Vätskeersättning tillför kroppen vätska och salter snabbt och smidigt under varma sommardagar. Den nya smaken är en limiterad utgåva, en säsongsprodukt som säljs i butik och apotek från och med vecka 15 fram till vecka 40.


Vätskeobalans uppstår när kroppen förlorar mer vätska än vad den får i sig och nu när sommaren och värmen närmar sig, ökar också vikten av att behålla en bra vätskebalans för välbefinnandet. Resorb® Original Sommarbärsmak är brustabletter som hjälper till att enkelt och snabbt tillföra vätska och salter för en aktiv och varm sommar. Den nya vätskeersättningen sötad med steviolglykosider, utvunnet ur växten stevia.


Vätskebalansen är alltid viktig för vårt välbefinnande men kanske särskilt under sommarsäsongen då många är mer aktiva och glömmer att vätska upp sig. Då är vätskeersättning är ett effektivt sätt att snabbt få i sig både vätska och salter. Resorb® Original Sommarbärsmak är uppfriskande och den perfekta törstsläckaren för aktiv vår och varma sommardagar.


Tips för en vätskebalanserad sommar:


Vatten och salter är nödvändiga för att kroppen ska må bra. Vid träning eller fysisk aktivitet kan kroppen förlora mer vätska än vad den får i sig.

  • För att bidra till att återställa vätskebalansen i kroppen, är vätskeersättning det bästa både vuxna och barn kan dricka. Läs rekommendationer på 1177.se.
  • Tänk på att underhålla vätskebalansen i kroppen under varma sommardagar och regelbundet tillföra vätska.
  • Se till att hålla dig vätskebalanserad även om du inte känner dig törstig.
  • Fysisk prestation minskar när vätskebalansen är störd, särskilt under varma dagar. Var extra noga med att tillföra vätska och salter när du är fysiskt aktiv, jobbar utomhus eller tränar i sommar.
  • Du kan med fördel dricka vätskeersättning cirka 10–15 minuter innan träningspass eller fysisk aktivitet.
  • Regelbundna små vätskeintag är mer effektivt än ett stort intag av vätska.

Resorb® Original vätskeersättning är ett kosttillskott som rekommenderas till vuxna och barn från 3 år. Resorb® Original Sommarbärsmak är sötad med steviolglykosider, utvunnet ur växten stevia.


Resorb® Original Sommarbärsmak säljs i förpackning med 2 rör à 10 tabletter (90g) och kan köpas i dagligvaruhandel från vecka 15 och på apotek från vecka 18. Produkten säljs under begränsad period fram till vecka 40, 2021.