Resource® Ultra – Laddad med mer protein!


Är du sjukvårdspersonal och önskar få ett smakprov av vår nya Resource® Ultra som har fått ett nytt och förbättrat recept?


NYHET! Resource® Ultra fortsätter att utvecklas och innehåller snart ännu mer protein och mindre kolhydrater! Allt för att hjälpa dina patienter att nå sina nutritionsmål, en klunk i taget.

Resource® Ultra är en kompakt näringsdryck med extra högt innehåll energi och protein, som finns i fyra goda smaker (jordgubb, vanilj, kaffe och hasselnöt). Drycken innehåller högkvalitativt protein med stor andel vassleprotein (60 % vassle, 40 % kasein), som är naturligt rik på den essentiella aminosyran leucin.


Resource® Ultra är ett livsmedel för speciella medicinska ändamål. Ska under medicinsk övervakning. Avsedd för kostbehandling av patienter med malnutrition eller i risk för malnutrition.


Fyll i fälten nedan, så levererar vi ett smakprov av Resource® Ultra till din arbetsplats.

För- och efternamn
Adress
Jag godkänner att Nestlé Health Science kan använda informationen ovan för att leverera smakprov, skicka nyhetsbrev och bjuda in till framtida events och webinarier.​ ​Läs om vår personuppgiftspolicy här