Detta material är endast tillgängligt för vårdpersonal
och du kan komma att omdirigeras.


Är du vårdpersonal?
Detta material är endast tillgängligt för vårdpersonal.
Du kommer nu att skickas vidare till vår startsida.
The following content is restricted for consumers only.
You will be redirected.
ThickenUp Clear

THICKENUP CLEAR

Förändrar konsistensen utan att påverka smak eller lukt!

Ladda ner produktblad

Vid sväljsvårigheter (dysfagi) är det ibland nödvändigt att förtjocka tunnflytande drycker som vatten, mjölk, saft, juice, kaffe och te.

ThickenUp Clear är ett drygt och lättlösligt amylasresistent förtjockningsmedel i pulverform (xantangummibaserat) som förändrar mat och vätskors konsistens utan att påverka smak, lukt och färg. Pulvret verkar omedelbart, ger ett klart resultat i vätskor och eftertjocknar inte.

ThickenUp Clear kan frysas i utblandat tillstånd och tinas utan att förlora konsistensen.

EAT-10, frågeformulär

 

Amylasresistenta egenskaper

ThickenUp Clear eftertjocknar inte och har amylasresistenta egenskaper vilket i sin tur ökar säkerheten för dysfagipatienter, genom att minska risken för aspiration. Konsistensen förblir oförändrad igenom hela sväljprocessen.

Så använder du ThickenUp Clear

1) Med hjälp av måttskopan (1,2 g) som finns i förpackningen, tillsätt den önskade mängden pulver i ett glas och tillsätt sedan vätskan.
2) Rör om omedelbart i 15-30 sekunder tills allt löst sig.
3) Nu är vätskan klar – i dubbel bemärkelse!
 
För fler recept och serveringsförslag kontakta oss

Upptäck vårt sortiment